Beste Prijs Garantie

voor tijdelijke opslag

Wij beloven dat we altijd de scherpste prijs aanbieden voor tijdelijke opslag. Heb je ergens toch een lager tarief gevonden? Laat het ons weten en wij matchen de prijs.

Hoe het werkt

1

Regel bewijs van je prijs

Dit kan een foto, screenshot of ander bewijs zijn waaruit duidelijk wordt om (1) hoeveel m³ het gaat, (2) voor welke periode, (3) in welke regio en (4) voor welk tarief het aangeboden wordt. Uiteraard moeten de gegevens door ons te controleren zijn.

2

Laat het ons weten

Stuur een e-mail naar info@wvanhaarlem.nl met daarin je naam, e-mailadres, telefoonnummer en je bewijs.

3

Match & bespaar

Als we je prijs en bewijs hebben kunnen verifiëren krijg je de korting toegepast en kun jij met een voldane glimlach je spullen nóg goedkoper opslaan!

Stuur meteen je e-mail naar info@wvanhaarlem.nl

Onze voorwaarden voor Beste Prijs Garantie

  1. Het "Vergelijkend Tarief" moet gebaseerd zijn op dezelfde opslaghoeveelheid in m³, in de dezelfde stad of regio, voor dezelfde opslagperiode.
  2. Het "Vergelijkend Tarief" moet gereserveerd en geboekt kunnen worden (dus openbaar en publiekelijk toegankelijk) en controleerbaar zijn door medewerkers van W. van Haarlem Verhuisservice.
  3. Het "Vergelijkend Tarief" moet openbaar en verifieerbaar zijn en dient publiekelijk toegankelijk te zijn.
  4. De garantie is niet van toepassing op tarieven die niet openbaar beschikbaar zijn, zoals bijvoorbeeld onderhandelde tarieven, mondelinge toezeggingen, persoonlijke kortingscodes die jij in je inbox hebt ontvangen, en dergelijke. Dat kunnen wij namelijk helaas niet onafhankelijk controleren.
  5. Als je je claim indient, ga je ermee akkoord dat het minstens 1 werkdag duurt voor we deze naar behoren kunnen verifiëren en controleren.
  6. De garantie is niet van toepassing op tarieven die gebaseerd zijn op niet vergelijkbare arrangementen.
  7. W. van Haarlem Verhuisservice heeft het recht om de garantie aan te passen of te ontbinden op ieder moment, zonder voorafgaande waarschuwing.