Inboedelopslag huren

Inboedelopslag is handig voor veel situaties:

 • Bij verhuizen of verbouwen.
 • Je gaat lange tijd op reis of verblijft tijdelijk in het het buitenland.
 • Opbergen van je vakantiespullen (ski spullen, etc.) of winterkleding.
 • Je zoekt een plek voor alle kerstspullen buiten het seizoen om.
 • Je wil je BBQ of je tuinset in de wintermaanden stallen.

Dan ben bij verhuisbedrijf W. van Haarlem aan het juiste adres. Bij ons kun je voor korte of langere tijd je inboedel veilig laten opslaan.

inboedelopslag huren boxen

Inboedelopslag voor korte termijn

Wij bieden passende opslagmogelijkheden om je inboedel voor korte termijn op te slaan. Maar ook als je bijvoorbeeld je auto, motor of meubels tijdelijk wilt opslaan kun je bij ons terecht. Je goederen worden veilig, droog en met climate control opgeslagen in zowel kleine hoeveelheden als grote.

Wij kunnen je inboedel ophalen, maar je mag het ook naar ons toe brengen. Idem dito na afloop: wij kunnen het weer thuisbezorgen of je komt het zelf ophalen.

Inboedelopslag voor langere termijn

Je kunt je huisraad of inboedel ook bij ons opslaan als je bijvoorbeeld voor een langere periode naar het buitenland gaat. Als je later je inboedel op locatie zou willen ontvangen dan laten wij de containers compleet uit onze inboedelopslag bij thuis voor de deur afleveren.

De voordelen van inboedelopslag bij verhuisbedrijf W. van Haarlem:

 • Beveiligde en verwarmde opslag die 100% CO² neutraal is en op groene energie draait;
 • De opslag is volledig vrij van ongedierte en stof;
 • Flexibele openingstijden;
 • Goed bereikbaar;
 • Scherpe tarieven;
 • Zeer groot opslagdepot met ruimte voor 2500 gezinsboedels.

Heb je een vraag over inboedelopslag of wil je een vrijblijvende prijsopgave ontvangen, vul dan het onderstaande formulier in. We staan voor je klaar.

Wil je een offerte aanvragen of meer informatie?

Neem contact met ons op.

Damzigt 1

3454 PS De Meern

info@wvanhaarlem.nl

030 - 666 22 12

Soorten tijdelijke opslag.

Voor zowel particulieren als bedrijven

Inboedelopslag

Ga je verbouwen of verhuizen? Onze opslagruimtes zijn ideaal voor als je je inboedel tijdelijk wilt opslaan. Zowel voor grote als kleine hoeveelheden. Denk ook aan seizoensopslag (je tuinset, skispullen of kerstboom), meubelopslag of inboedelopslag.

Opslagcontainers

Realiseer een kostenbesparing met onze speciale opslagcontainers. Minimale handeling, minimale kosten, maximaal resultaat.

Archiefopslag

Wij zijn een landelijke archiefdienstverlener met een goed bereikbaar archiefdepot in het midden van Nederland. Onze opslagruimtes zijn zeer geschikt voor het opslaan van archiefmateriaal. De ruimtes zijn namelijk droog, stofvrij en geconditioneerd. Door middel van de modernste registratietechnieken zorgen we ervoor dat je ten allen tijden toegang hebt tot je eigen archief.

Pallet en losse opslag

Onze palletstellingen zijn de ideale oplossing voor statische archieven, handelsgoederen en voorraden waarbij het vervoer naar en van opslag gepaletiseerd kan plaatsvinden.