Pallet opslag

Verhuisbedrijf W. van Haarlem biedt palletopslag aan, voor de lange of korte termijn, voor bedrijven of particulieren die te kampen hebben met een tijdelijk of permanent ruimtegebrek.

pallet opslag w van haarlem

Waar is pallet opslag voor geschikt?

Onze palletstellingen zijn de ideale oplossing voor statische archieven en handelsgoederen waarbij het vervoer naar en van opslag gepalletiseerd kan plaatsvinden. Ook het opslaan van machines en grote stukken kan perfect geregeld worden door middel van pallet opslag. Daarnaast is pallet opslag een effectieve en goedkope oplossing voor het tijdelijk of langdurig opslaan van bijvoorbeeld zomer- en/of winterbanden, tuinmeubilair of andere seizoensartikelen.

Ons opslagdepot

Je goederen worden professioneel en beveiligd opgeslagen in ons opslagdepot.

Met een capaciteit van 35.000 m3 hebben wij voor vrijwel alle goederen ruimte, voor zowel de korte als de lange termijn.

Ons opslagdepot voldoet aan strenge eisen en controles die de conditie van uw goederen waarborgt.

Daarnaast is ons opslagdepot gemakkelijk te bereiken door de centrale ligging in het midden van het land.

Palletdistributie

Niet alleen het opslaan van pallets maar ook (een deel van) het logistieke traject kunnen we uit handen nemen. Denk hierbij aan order picking, kwaliteitscontrole, verzendklaar maken en distributie. Dankzij ons grote Europese distributienetwerk zijn wij bijvoorbeeld in staat om pallets binnen Europa snel en zorgvuldig te distribueren tegen een concurrerend tarief.

De voordelen van pallet opslag bij Verhuisbedrijf W. van Haarlem:

  • Voor zowel de zakelijke als particuliere markt;
  • Uw goederen worden beveiligd opgeslagen;
  • De opslag is volledig vrij van ongedierte en stof;
  • Centrale ligging in het midden van het land;
  • Ook palletdistributie binnen Europa mogelijk.

Als je een vraag hebt over onze pallet opslag of als je een vrijblijvende prijsopgave wil ontvangen, vul dan het onderstaande formulier in. Onze experts staan voor je klaar.

Wil je een offerte aanvragen of meer informatie?

Neem contact met ons op.

Damzigt 1

3454 PS De Meern

info@wvanhaarlem.nl

030 - 666 22 12

Soorten tijdelijke opslag.

Voor zowel particulieren als bedrijven

Inboedelopslag

Ga je verbouwen of verhuizen? Onze opslagruimtes zijn ideaal voor als je je inboedel tijdelijk wilt opslaan. Zowel voor grote als kleine hoeveelheden. Denk ook aan seizoensopslag (je tuinset, skispullen of kerstboom), meubelopslag of inboedelopslag.

Opslagcontainers

Realiseer een kostenbesparing met onze speciale opslagcontainers. Minimale handeling, minimale kosten, maximaal resultaat.

Archiefopslag

Wij zijn een landelijke archiefdienstverlener met een goed bereikbaar archiefdepot in het midden van Nederland. Onze opslagruimtes zijn zeer geschikt voor het opslaan van archiefmateriaal. De ruimtes zijn namelijk droog, stofvrij en geconditioneerd. Door middel van de modernste registratietechnieken zorgen we ervoor dat je ten allen tijden toegang hebt tot je eigen archief.

Pallet en losse opslag

Onze palletstellingen zijn de ideale oplossing voor statische archieven, handelsgoederen en voorraden waarbij het vervoer naar en van opslag gepaletiseerd kan plaatsvinden.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.