Verhuisbedrijf Vleuten

Verhuisbedrijf W. van Haarlem Verhuisservice:

Professioneel en klantgericht verhuisbedrijf voor verhuizingen in Vleuten

Verhuisbedrijf W. van Haarlem Verhuisservice is een zeer ervaren Verhuisbedrijf, actief in Vleuten en omgeving. Sinds 1929 zijn wij hét Verhuisbedrijf in de regio Vleuten. We maken het ons doel om jouw verhuizing van of naar Vleuten zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Ook binnen Vleuten kan verhuisbedrijf W. van Haarlem Verhuisservice je verhuizing verzorgen. Door onze kwalitatief hoogwaardige aanpak en ons vriendelijke en vakkundig personeel, zijn wij keer op keer in staat om onze klanten blij te maken. En dit alles voor eerlijke prijzen! Niet voor niets krijgen we gemiddeld een 9,0 van onze klanten.

verhuisvrachtagen uitladen in houten

Verhuisbedrijf voor de particulier

Wij begrijpen als geen ander dat verhuizen veel gedoe is en stressvol kan zijn als je álles zelf moet doen. Wij willen dit juist voor jou voorkomen. Verhuisbedrijf W. van Haarlem kan je verhuizing van of naar Vleuten of de verhuizing binnen Vleuten uitvoeren. Verhuisbedrijf W. van Haarlem Verhuisservice wil je graag een zo onbezorgd mogelijke verhuizing bieden. Door middel van een intakegesprek met onze adviseur kunnen we kijken wat je graag zelf in hand houdt en waar wij jou kunnen ontlasten, zodat jij onbezorgd kunt verhuizen.

Jij de regie, wij het werk.

Door onze decennialange ervaring, opgebouwd vanaf 1929, en verscheidene certificeringen weet je zeker dat je verhuizing bij ons in goede handen is.

Bedrijfsverhuizingen

Je bedrijf in Vleuten verhuizen is iets waar je het liefst niet te lang mee bezig bent en wat de interne processen zo min mogelijk moet verstoren. Je wil natuurlijk niet dat je bedrijf onnodig lang stil ligt vanwege een verhuizing. Verhuisbedrijf W. van Haarlem is een verhuisbedrijf dat actief is in Vleuten en juist dát voorkomt. Door het onder andere inzetten van onze speciale verhuisprojectmanagers en handyman's verhuizen we je organisatie snel, netjes en onbezorgd, zoals jij het wilt.

Meer informatie?

Internationaal verhuizen

Verhuizen vanuit Vleuten naar het buitenland of juist naar Vleuten kan een onoverzichtelijke onderneming zijn, maar dit hoeft niet. Verhuisbedrijf W. van Haarlem is een internationaal verhuisbedrijf dat actief is in Vleuten wat juist in deze hoek zeer veel ervaring heeft opgebouwd in de afgelopen decennia. Onze professionele en vakbekwame chauffeurs zijn zeer ervaren buiten onze landsgrenzen. Niet alleen met de wegen, maar ook met de verschillende voorschriften en douaneregels. Daarnaast zijn ze 24 uur per dag te volgen dankzij track & trace technieken waardoor je nooit uit het oog verliest waar je spullen zijn. En dit alles tegen eerlijke prijzen, omdat onze verhuizers en chauffeurs wekelijks Europa doorkruisen.

opslag en archief Houten

Opslag & Archiefbeheer

Naast verhuisservices biedt verhuisbedrijf W. van Haarlem Verhuisservice ook opslag en archiefbeheer aan in de buurt van Vleuten. W. van Haarlem Verhuisservice biedt flexibele opslagsystemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, geschikt om zowel grote als kleine hoeveelheden goederen voor lange of korte termijn op te slaan. Door onze centrale ligging in het midden van het land zijn we makkelijk te bereiken.

Meer informatie?

Stel ons je vraag.

Wat je van ons mag verwachten.

We beloven binnen een werkdag contact met je op te nemen.

Meestal is het binnen een uur.

Als we je bellen doen we dat tussen 08:00 en 17:00 uur. Je kan ons altijd bellen wanneer het jou uitkomt.

Stel ons je vraag.

Wat je van ons mag verwachten.

We beloven binnen een werkdag contact met je op te nemen.

Meestal is het binnen een uur.

Als we je bellen doen we dat tussen 08:00 en 17:00 uur. Je kan ons altijd bellen wanneer het jou uitkomt.