Internationaal

verhuisbedrijf

Bij verhuizing naar een ander land, privé of bedrijfsmatig, komt nog veel meer kijken dan bij een normale verhuizing. Dat hoeft je echter niet meer stress te bezorgen; dankzij onze uitgebreide ervaring als internationaal verhuisbedrijf helpen we je stap voor stap op weg.

internationaal verhuizen

Wie regelt de formaliteiten?

Bij internationale verhuizingen krijg je ook te maken met douaneformaliteiten. Deze verschillen per land, waardoor het importeren van spullen volgens de juiste regels moet verlopen. Wij zijn hiermee bekend en gaan goed voorbereid op weg, zodat ook deze formaliteiten probleemloos geregeld worden.

Verder zijn je spullen gedurende het hele transport live te volgen via moderne track & trace oplossingen, zodat je altijd weet waar je spullen zijn. Met internationaal verhuisbedrijf W. van Haarlem kun je dus flexibel en zorgeloos verhuizen.

Hoe zit het met ons tarief? Omdat wij wekelijks door heel Europa rijden kunnen we scherpe tarieven aanbieden voor internationale verhuizingen.

Meer weten over internationaal verhuizen met ons? Neem contact met ons op!

Waarom Internationaal Verhuisbedrijf W. van Haarlem?

W. van Haarlem is al sinds 1929 actief als internationaal verhuisbedrijf. Onze ervaring zorgt er dan ook voor dat wij overal op voorbereid zijn, ook bij internationale verhuizingen. U krijgt bij ons altijd advies van een vaste contactpersoon, die je wensen in kaart brengt en vervolgens in overleg de beste internationale verhuizing samenstelt.

Onze voordelen op een rij:

  • Een vaste contactpersoon
  • Douaneformaliteiten geregeld
  • Scherp tarief, dankzij standaard Europese ritten

Meer informatie over onze Internationale Verhuisservice?

Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.