Verhuizen naar Denemarken

Met W. van Haarlem Verhuisservice op maat verhuizen naar Denemarken.

Het verhuizen van een inboedel of delen daarvan naar Denemarken is complex. Daarom kiest 90% voor een Erkend internationaal verhuisbedrijf, gespecialiseerd in verhuizingen naar en vanuit Denemarken. W. van Haarlem Verhuisservice is zo’n specialist. Verhuizen naar Denemarken is geen kleinigheid en er moeten een hoop zaken worden geregeld. Wij zijn ons daar zeer van bewust en nemen je graag een aantal zaken uit handen. Daarom komen wij voor de verhuizing persoonlijk bij langs om al je wensen te noteren en vragen te beantwoorden. Ook vertellen we je over de dingen waar je misschien zelf nog niet over had nagedacht. Daarna nemen wij het verder graag van je over, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken of bijvoorbeeld je glaswerk wel goed is verpakt. Wanneer je vanuit Denemarken naar Nederland verhuist, dan helpen wij je natuurlijk ook graag.

Verhuizen naar Denemarken is voor ons bekend terrein. Onze medewerkers kennen de bestemming goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn gewend om in Denemarken een verhuizing te laden of te lossen. Voor een zorgeloze verhuizing naar Denemarken, ben je bij ons dus aan het juiste adres.

We verhuizen regelmatig naar en vanuit o.a.: Kopenhagen, Vejle, Helsingor, Arhus, Aabenraa, Viborg, Hillerød, Valby, Roskilde, Kolding, Herning, Aalborg, Randers, Frederiksberg, Gladsaxe, Slagelse, Frederikshaven, Skanderborg, Faxe, Hirtshals, Slagelse, Marum, Sønderborg, Silkeborg, Rovst, Naestved, Sorø, Faaborg, Horsens, Haderslev, Odense, Svendborg en Esbjerg.

Vraag hier een offerte aan of bel ons geheel vrijblijvend voor meer informatie.

10 redenen om voor W. van Haarlem Verhuisservice als je partner voor Denemarken te kiezen:

  1. Familiebedrijf Op dit moment wordt het bedrijf door de 3e generatie geleid.
  2. Meer dan 90 jaar ervaring W. van Haarlem Verhuisservice is sinds 1929 actief als verhuizer van en naar Denemarken
  3. Volledig gecertificeerd W. van Haarlem Verhuisservice is gecertificeerd als Erkend Verhuizer en tevens aangesloten bij de Fedemac.
  4. Totaaloplossing Je hebt een aantal uitdagingen waar onze medewerkers de oplossingen voor aandragen.
  5. Persoonlijke begeleiding Onze verhuisadviseur komt bij je langs en neemt al je wensen en vragen door.
  6. Vriendelijk en deskundig personeel Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd, zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.
  7. Onafhankelijk Doordat wij zelfstandig zijn, kunnen wij zelf de beste partners inschakelen zodat jouw verhuizing geheel volgens verwachting verloopt.
  8. Uniek Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: Bij ons bedrijf wordt je inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden je inboedel in Denemarken voor je uit en zetten je meubelen op de door jou gewenste plaatsen weer neer. Wanneer je vanuit Denemarken naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.
  9. Douane Wij hebben kennis van alle douaneformaliteiten die nodig zijn voor verhuizingen zowel binnen als buiten de EU.
  10. Denemarken Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Denemarken. Wij rijden al jaren op Denemarken en hebben daar al vele tevreden klanten heen mogen verhuizen. De internationale verhuiswagens die op Denemarken rijden zijn voorzien van een track & trace systeem. Hierdoor kunnen wij jouw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn onze wagens voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een standkachel.