Verhuizen naar Engeland

Met W. van Haarlem Verhuisservice op maat verhuizen naar Engeland.

Het verhuizen van een inboedel of delen daarvan naar Engeland is complex. Daarom kiest 90% voor een Erkend internationaal verhuisbedrijf, gespecialiseerd in verhuizingen naar en vanuit Engeland. W. van Haarlem Verhuisservice is zo’n specialist. Verhuizen naar Engeland is geen kleinigheid en er moeten een hoop zaken worden geregeld. Wij zijn ons daar zeer van bewust en nemen je graag een aantal zaken uit handen. Daarom komen wij voor de verhuizing persoonlijk bij je langs om al je wensen te noteren en vragen met je door te nemen. Daarna nemen wij het verder graag van je over, zodat jij je er geen zorgen over hoeft te maken of je glaswerk goed is verpakt of dat de meubelen weer op de juiste wijze worden gemonteerd. Wanneer je vanuit Engeland naar Nederland verhuist, dan helpen we je natuurlijk ook graag.

Voor een zorgeloze verhuizing naar Engeland ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers kennen de bestemming goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn gewend om in Engeland een verhuizing te laden of te lossen.

We verhuizen regelmatig naar en vanuit o.a.: Birmingham, Liverpool, Sheffield, Bristol, Manchester, Londen, Leicester, York, Luton, Coventry, Bradford, Derby, Harwich, Plymouth, Reading, Nottingham, Dudley, Newcastle, Portsmouth, Fareham, Bolton, Dunstable, Preston, Sunderland, Stamford, Swindon, Oxford, Blackpool, Chester, Gloucester, Sutton, Feltham, Watford, Exeter en Blackburn.

Vraag hier een offerte aan of bel ons geheel vrijblijvend voor meer informatie.

10 redenen om voor W. van Haarlem Verhuisservice als je partner voor Engeland te kiezen:

  1. Familiebedrijf Op dit moment wordt het bedrijf door de 3e generatie geleid.
  2. Meer dan 90 jaar ervaring W. van Haarlem Verhuisservice is sinds 1929 actief als verhuizer van en naar Engeland.
  3. Volledig gecertificeerd W. van Haarlem Verhuisservice is gecertificeerd als Erkend Verhuizer en tevens aangesloten bij de Fedemac.
  4. Totaaloplossing Verhuizen is meer dan alleen van A-naar-B. Wij zijn de totaaloplossing voor A-tot-Z verhuizingen waarbij alles goed geregeld wordt.
  5. Persoonlijke begeleiding Onze verhuisadviseur komt bij je langs en neemt al je wensen en vragen door.
  6. Vriendelijk en deskundig personeel Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd, zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.
  7. Onafhankelijk Doordat wij zelfstandig zijn, kunnen wij zelf de beste partners inschakelen zodat jouw verhuizing geheel volgens verwachting verloopt.
  8. Uniek Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: Bij ons bedrijf wordt je inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden je inboedel in Engeland voor je uit en zetten je meubelen op de door jou gewenste plaatsen weer neer. Wanneer je vanuit Engeland naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.
  9. Douane Wij hebben kennis van alle douaneformaliteiten die nodig zijn voor verhuizingen zowel binnen als buiten de EU.
  10. Engeland Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Engeland. Wij rijden al jaren op Engeland en hebben daar al vele tevreden klanten heen mogen verhuizen. Ook zijn onze medewerkers gewend om links te rijden op de smallere Engelse wegen. De internationale verhuiswagens die op Engeland rijden zijn voorzien van een track & trace systeem, hierdoor kunnen wij jouw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn onze wagens voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een standkachel.

Gratis verhuis offerte aanvragen.

Binnen 1 minuut geregeld

Heb je ook tijdelijke opslag nodig?
Heb je ook tijdelijke opslag nodig?
Ja
Nee
Misschien

Je informatie is 100% veilig

erkende verhuizers logo

100% gratis en geen verplichtingen

Alleen gekwalificeerde en professionele verhuizers

Je hele inboedel is verzekerd tegen schade

Hoe het werkt.

Vul dit formulier in.

We beloven binnen 1 werkdag contact met je op te nemen (meestal dezelfde dag nog).

Hierna komt één van onze collega’s gratis langs om de verhuizing samen met je in kaart te brengen. Dit duurt meestal een klein half uurtje.

Je ontvangt binnen 1 werkdag na het gesprek jouw vrijblijvende offerte.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.