Verhuizen naar Frankrijk

Met W. van Haarlem Verhuisservice op maat verhuizen naar Frankrijk.

Het verhuizen van een inboedel of delen daarvan naar Frankrijk is complex. Daarom kiest 90% voor een Erkend internationaal verhuisbedrijf, gespecialiseerd in verhuizingen naar en vanuit Frankrijk. W. van Haarlem Verhuisservice is zo’n specialist. Verhuizen naar Frankrijk is geen kleinigheid en er moeten een hoop zaken worden geregeld. Wij zijn ons daar zeer van bewust en nemen je graag een aantal zaken uit handen. Daarom komen wij voor de verhuizing persoonlijk bij je langs om al je wensen te noteren en vragen met je door te nemen. Daarna nemen wij het verder graag van je over, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken of je glaswerk goed is verpakt of dat de meubelen weer op de juiste wijze worden gemonteerd. Wanneer je vanuit Frankrijk naar Nederland verhuist, dan helpen we je natuurlijk ook graag.

Voor een zorgeloze verhuizing naar Frankrijk ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers kennen de bestemming goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn gewend om in Frankrijk een verhuizing te laden of te lossen.

We verhuizen regelmatig naar en vanuit o.a.: Montpellier, Nice, Callomars, Parijs, Toulon, Marseille, Bordeaux, Metz, Lille, Agen, Valance, Montauban, Belfort, Calais, Perpignan, Nancy, Grenoble, Nantes, toulouse, Lyon, Nevers, Rennes, Rouen, Macon, Troyes, Straatsburg, le Mans, Annecy, Lorient, Mulhouse, Saint-Tropez, Blois, Epernay, Colmar, Auxerre, Le Havre, Caen, Angers, Orange, Nimes, Nevers, Creil, Brest, Vannes, Trets en Bourges.

Vraag hier een offerte aan of bel ons geheel vrijblijvend voor meer informatie.

10 redenen om voor W. van Haarlem Verhuisservice als je partner voor Frankrijk te kiezen:

  1. Familiebedrijf Op dit moment wordt het bedrijf door de 3e generatie geleid.
  2. Meer dan 90 jaar ervaring W. van Haarlem Verhuisservice is sinds 1929 actief als verhuizer van en naar Frankrijk.
  3. Volledig gecertificeerd W. van Haarlem Verhuisservice is gecertificeerd als Erkend Verhuizer en tevens aangesloten bij de Fedemac.
  4. Totaaloplossing Verhuizen is meer dan alleen van A-naar-B. Wij zijn de totaaloplossing voor A-tot-Z verhuizingen waarbij alles goed geregeld wordt.
  5. Persoonlijke begeleiding Onze verhuisadviseur komt bij je langs en neemt al je wensen en vragen door.
  6. Vriendelijk en deskundig personeel Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd, zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.
  7. Onafhankelijk Doordat wij zelfstandig zijn, kunnen wij zelf de beste partners inschakelen zodat jouw verhuizing geheel volgens verwachting verloopt.
  8. Uniek Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: Bij ons bedrijf wordt je inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden je inboedel in Frankrijk voor je uit en zetten je meubelen op de door jou gewenste plaatsen weer neer. Wanneer je vanuit Frankrijk naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.
  9. Douane Wij hebben kennis van alle douaneformaliteiten die nodig zijn voor verhuizingen zowel binnen als buiten de EU.
  10. Frankrijk Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Frankrijk. Of je nu naar de Franse kust verhuist, de Franse Alpen of naar de Dordogne; dit is voor ons zeer bekend terrein. Wij rijden al jaren lang op Frankrijk, door mond op mond reclame verhuizen we nu met grote regelmaat van en naar Frankrijk. De internationale verhuiswagens die op Frankrijk rijden zijn voorzien van een track & trace systeem. Hierdoor kunnen wij jouw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn onze wagens voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een standkachel.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.