Verhuizen naar Spanje

Met W. van Haarlem Verhuisservice op maat verhuizen naar Spanje.

Het verhuizen van een inboedel of delen daarvan naar Spanje is complex. Daarom kiest 90% voor een Erkend internationaal verhuisbedrijf, gespecialiseerd in verhuizingen naar en vanuit Spanje. W. van Haarlem Verhuisservice is zo’n specialist. Verhuizen naar Spanje is geen kleinigheid en er moeten een hoop zaken worden geregeld. Wij zijn ons daar zeer van bewust en nemen je graag een aantal zaken uit handen. Daarom komen wij voor de verhuizing persoonlijk bij je langs om al je wensen te noteren en vragen met je door te nemen. Daarna nemen wij het verder graag van je over, zodat jij je er geen zorgen over hoeft te maken of je glaswerk goed is verpakt of dat de meubelen weer op de juiste wijze worden gemonteerd. Wanneer je vanuit Spanje naar Nederland verhuist, dan helpen we je natuurlijk ook graag.

Voor een zorgeloze verhuizing naar Spanje ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers kennen de bestemming goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn gewend om in Spanje een verhuizing te laden of te lossen.

We verhuizen regelmatig naar en vanuit o.a.: Barcelona, Elx, Allicante, Valencia, Madrid, Benidorm, Gijon, Almeria, Lugo, Malaga, Murcia, Granada, Burgos, Cordoba, Sevilla, Valladolid, Salt, Santander, Malgrat de Mar, Oviedo, Sagunto, Navia, Salamanca, Pamplona, Benicarló, Javea, Montaverner, Jaén, Dénia, Blanes, Badajoz, Marbella, Bilboa, Torremolinos, Foz, Gerona, La Coruna, Oleiros, en Ibiza.

Vraag hier een offerte aan of bel ons geheel vrijblijvend voor meer informatie.

10 redenen om voor W. van Haarlem Verhuisservice als je partner voor Spanje te kiezen:

  1. Familiebedrijf Op dit moment wordt het bedrijf door de 3e generatie geleidt
  2. Meer dan 90 jaar ervaring W. van Haarlem Verhuisservice is sinds 1929 actief als verhuizer van en naar Spanje.
  3. Volledig gecertificeerd W. van Haarlem Verhuisservice is gecertificeerd als Erkend Verhuizer en tevens aangesloten bij de Fedemac.
  4. Totaaloplossing Verhuizen is meer dan alleen van A-naar-B. Wij zijn de totaaloplossing voor A-tot-Z verhuizingen waarbij alles goed geregeld wordt.
  5. Persoonlijke begeleiding Onze verhuisadviseur komt bij je langs en neemt al je wensen en vragen door.
  6. Vriendelijk en deskundig personeel Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd, zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.
  7. Onafhankelijk Doordat wij zelfstandig zijn, kunnen wij zelf de beste partners inschakelen zodat jouw verhuizing geheel volgens verwachting verloopt.
  8. Uniek Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: Bij ons bedrijf wordt je inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden je inboedel in Spanje voor je uit en zetten je meubelen op de door jou gewenste plaatsen weer neer. Wanneer je vanuit Spanje naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.
  9. Douane Wij hebben kennis van alle douaneformaliteiten die nodig zijn voor verhuizingen van zowel binnen als buiten de EU.
  10. Spanje Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Spanje. Wij verhuizen al naar Spanje vrijwel sinds het begin (90 jaar geleden). De internationale verhuiswagens die op Spanje rijden zijn voorzien van een track & trace systeem, hierdoor kunnen wij jouw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn onze wagens voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een standkachel.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.