Hét verhuisbedrijf voor particuliere verhuizingen

Verhuisd zijn is fantastisch! Maar het verhuizen zelf is iets waar veel mensen tegenop zien. Verhuizen staat dan ook in de top 3 meest stressvolle levensgebeurtenissen.

Daar willen wij wat aan doen.

Wij willen dat verhuizen weer een reden voor een feestje is! Daarom willen wij ontzorgen door je precies te helpen met de dingen die jij zelf niet wil/kan doen. Misschien zijn dat een paar onderdelen van de verhuizing, misschien is dat je gehele verhuizing.

Jij de regie, wij het werk.

Als dat je wat lijkt, kun je een geheel vrijblijvende afspraak maken met onze adviseur zodat we samen kunnen overleggen wat het beste bij jou past hoe jij ons wil inzetten. Je kunt de verhuizing in de vorm gieten die jij wil; in/uitpakken van de verhuisdozen, demontage van meubilair en uiteraard het daadwerkelijk verhuizen van je spullen.

Door onze ervaring als verhuisbedrijf voor particulieren sinds 1929 en certificeringen weet je zeker dat je verhuizing bij ons in goede handen is. Bekijk hieronder welke verhuisservices wij aanbieden, of vraag direct een offerte aan.

Onze verschillende verhuisservices waarmee we je kunnen helpen

Verhuizen

Verhuisconsulente

Inpakservice

Handyman service

Ouderen verhuisservice

Waarom verhuisbedrijf W. van Haarlem?

W. van Haarlem heeft ervaring met allerlei soorten verhuizingen. Wij kunnen je dan ook altijd (vrijblijvend) advies geven over de aanpak bij je verhuizing.

Daarnaast kun je je verhuizing bij ons op maat samenstellen. Wil je alleen een helpende hand? Of wil je alles uit handen geven? Heb je opslag nodig? De mogelijkheden zijn eindeloos. De voordelen van verhuisbedrijf W. van Haarlem op een rij:

  • Volledig verzorgd of alleen een helpende hand
  • Vakkundig en vriendelijk
  • Vrijblijvend advies op maat

Lijkt dit je wat? Vraag eenvoudig een offerte aan.