Verhuisservice voor senioren, 55+ en de zorg

W. van Haarlem Verhuisservice weet uit haar ruime ervaring van het werken in de zorgsector dat de 'standaard' aanpak van een verhuizing niet voldoende is voor het verhuizen van ouderen. Er zijn specifieke behoeften en wensen waaraan moet worden voldaan. De verhuisservice voor ouderen voorziet in deze behoeften en is de uitkomst voor een zorgeloze verhuizing.

W. van Haarlem Verhuisservice is gespecialiseerd in het verhuizen van ouderen. Al ruim 30 jaar beweegt W. van Haarlem zich in de zorgsector, van het verhuizen van één echtpaar naar een nieuw appartement tot het verplaatsen van een hele instelling i.v.m. renovatie en nieuwbouw van complete verzorgingshuizen.

Door intensieve samenwerking met de zorgcentra kennen wij de regels, eisen en wensen van de organisaties en ook onze werkwijze en ons werktempo worden hierop aangepast.

Vanaf het eerste contact begint een intensieve samenwerking waarbij wij het totale verhuisproces begeleiden. Met een van de meest stressvolle tijden in het vooruitzicht staan wij met raad en daad terzijde. Door onze specialistische dienstverlening hebben wij de kennis en know-how in huis om de zorgen ook daadwerkelijk over te nemen.

De nadruk bij deze verhuizingen ligt vooral op begeleiding. Dit kost meer tijd, maar is essentieel voor het slagen ervan. Geduld, tact en een gepast tempo stelt onze cliënten op hun gemak. Zo snel mogelijk van A naar B verplaatsen is in deze gevallen niet gewenst. Begrip voor de situatie hebben, luisteren en meedenken - daar draait het om.

Wil jij voor jezelf of familielid een ontzorgde senioren verhuizing? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan via ons contactformulier.

Stel ons je vraag.

Wat je van ons mag verwachten.

We beloven binnen een werkdag contact met je op te nemen...

... maar meestal is het al binnen twee uur.

Als we je bellen doen we dat tussen 08:00 en 17:00 uur. Je kan ons altijd bellen wanneer het jou uitkomt.

Onze andere verhuisservices waarmee we je kunnen helpen

Verhuizen

Verhuisconsulente

Inpakservice

Handyman service

Stel ons je vraag.

Wat je van ons mag verwachten.

We beloven binnen een werkdag contact met je op te nemen.

Meestal is het binnen een uur.

Als we je bellen doen we dat tussen 08:00 en 17:00 uur. Je kan ons altijd bellen wanneer het jou uitkomt.