Ons verhuis garantiecertificaat

Als je met ons verhuist is je inboedel verzekerd met een inboedelverzekering. Daarop is het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers van toepassing, bestaande uit de volgende unieke garanties (samenvatting onderaan):

1

Je krijgt een uitgebreide verhuisverzekering

De inboedel van je huis is op basis van nieuwwaarde verzekerd tot maximaal 100.000 euro. (Wil je een hoger bedrag? Laat het ons even weten, dan maken we een nieuw voorstel.) Je krijgt van ons het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers. Dit is je verzekeringspolis. De verzekerings-voorwaarden (PV05) kun je raadplegen via onderstaande button (p. 11-15).

2

Je krijgt verhuis garantie

Stel nou dat wij om wat voor reden dan ook failliet gaan of uitstel van betaling (surseance) aanvragen. Dan gaat hoe dan ook jouw verhuizing door. Dan krijg je namelijk automatisch een andere Erkende Verhuizer toegewezen die de verhuizing voor je uitvoert. De Organisatie voor Erkende Verhuizers regelt dit voor je.

3

Je krijgt aanbetalingsgarantie

Bij faillissement of uitstel van

betaling van ons, staat de Organisatie voor Erkende Verhuizers garant voor je aanbetaling (maximaal 25% / € 1.000 van de overeengekomen verhuisprijs), als je de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

Het garantiecertificaat samengevat in één zin:

Je hele inboedel is verzekerd tijdens de verhuizing, je verhuizing gaat, ongeacht wat er met ons gebeurt, altijd door en je raakt nooit je geld kwijt :)

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.