Verhuizer Houten

Verhuisbedrijf W. van Haarlem Verhuisservice:

Professioneel en klantgericht verhuisbedrijf voor verhuizingen in Houten

Verhuisbedrijf W. van Haarlem Verhuisservice is een zeer ervaren verhuizer, actief in de regio Houten. Met een werkervaring opgebouwd sinds 1929 zijn we de juiste keuze voor al je verhuizingen. Het onbezorgd laten verlopen van je verhuizing is onze specialiteit. Door onze professionele en ervaren medewerkers en onze keer op keer bewezen kwalitatieve aanpak, zijn we tegen zeer gunstige tarieven continu in staat om onze klanten blij te maken. We krijgen dan ook niet voor niets gemiddeld een 9,0 van onze klanten.

verhuisvrachtagen uitladen in houten

Verhuisbedrijf voor de particulier

Verhuizen naar een andere woning kan spannend en zelfs stressvol zijn, terwijl het juist een positieve ervaring en leuke herinnering zou moeten zijn. W. van Haarlem Verhuisservice is de verhuizer vlakbij Houten die er graag voor wil zorgen dat de dag zo prettig en onbezorgd mogelijk voor je verloopt. Met een vrijblijvend intakegesprek gaan we bespreken welke zaken je het liefst in de hand wil houden en naar welke aspecten van de verhuizing je het liefst geen omkijken hebt. Die laatste nemen wij dan graag van je over.

Jij de regie, wij het werk.

Door onze decennialange ervaring als verhuizer, opgebouwd vanaf 1929, en verscheidene certificeringen kun je met een gerust hart je verhuizing aan ons uit handen geven.

Bedrijfsverhuizingen

Het verhuizen van een bedrijf kan een erg tijdrovende onderneming worden waarbij werknemers vaak een periode niet of een stuk minder efficiënt kunnen werken. Iets wat je als ondernemer liever zoveel mogelijk wilt beperken. Met de bedrijfsverhuisservice van verhuizer W. van Haarlem in de omgeving Houten is de verhuizing voorbij voor je er erg in hebt en is je personeel binnen no-time weer op volle kracht aan de slag. Door het onder andere inzetten van onze speciale verhuisprojectmanagers, opslag en handymans verhuizen we jouw onderneming snel, netjes en nauwkeurig. Volledig zoals jij het wil.

Meer informatie?

Internationaal verhuizen

Bij een internationale verhuizing komt er een stuk meer kijken dan normaal. Toch is dit niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken. Juist op dit gebied is W. van Haarlem Verhuisservice dé verhuizer voor jou, ook in Houten. Voor onze professionele chauffeurs - die wekelijks verschillende Europese landen aandoen - zijn de wegen dus niet alleen bekend terrein, maar we kunnen hierdoor ook nog eens transport tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Douaneregels, voorschriften, planningen, etc. kun je allemaal bij ons als verhuisexperts neerleggen. Zo hoef jij je alleen nog maar te verheugen.

opslag en archief Houten

Opslag & Archiefbeheer

Naast verhuizer in de buurt van Houten is verhuisbedrijf W. van Haarlem Verhuisservice ook gespecialiseerd in opslag en archiefbeheer in de buurt van Houten. Door onze centrale ligging in het midden van het land biedt W. van Haarlem Verhuisservice goed bereikbare, flexibele opslagsystemen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Onze opslag is geschikt om zowel grote als kleine hoeveelheden goederen voor lange of korte termijn op te slaan. Denk aan bijvoorbeeld je winterbanden of spullen uit de schuur.

Meer informatie?